Beszámolók

Jótékonysági Sárkányhajó Verseny

2019. Szeptember 14-én a Dorogi tónál megrendezésre került Jótékonysági Sárkányhajós Nap Izsó Veráért eseményen vettünk részt. Amikor megkaptuk a felkérést, hogy a Jászbúvárok is színesítsék az amatőr csapatok palettáját, nem volt kérdés számunkra, hogy nevezzünk a versenyen.

Jászbúvár túra Hurghada 2013

2013 November 16.-tól egy hetet töltöttünk Hurhadán. A szállás a Minamar hotelben volt. Minden reggel 9 h. körül hajóval kimentünk a tengerre. A 14 búvár naponta 2-3 merülésen vet részt, míg a kisérők napoztak a fedélzeten, vagy snorkereztek.

Adria a csajok búvármaszkján keresztül…

Horvátország, Pag sziget, Stara Novalja 2011. 06. 20-26. Az éjjeli találkozót követően, a karaván útnak indult. 6 órányi utazás után, végre elénk tárult a kopár sziklák és az Adria utánozhatatlan kontrasztja. Ahogy a mélykék tengerből a hófehér szikla a magasba emelkedik, olyan vizuális élmény, amely elfeledteti az utazás fáradalmait. A holdbéli táj látványát rövidesen felváltotta az igazi, mediterrán, tengerparti feeling. A szállás elfoglalása után, alig vártuk, hogy végre csobbanhassunk a nagy kékségben.