Maskarás búvár buli

Alig emésztették meg a közös disznóvágási kóstolót a búvárok, máris elérkezett egy újabb közösségi élmény ideje. Február 27-én ugyan már jócskán a böjtben jártunk, de ki tudna ellenállni egy jó kis farsangi mulatságnak?!

Azért néhány búvárt talán mégis furdalt a lelkiismeret, hogy vétett a vallási szabályok ellen, mert meglehetősen sokan öltöztek az egyház munkásainak ezen az estén. Tobzódtak az apácák és a papok, sőt Gábor személyében még egy püspök is tiszteletét tette a jász búvárok köreiben. A csuhások mellett megjelent a sötét oldal is Béla és Heni vámpíroknak öltöztek, ………..  farkasember tekintetével riogatta a cowboy, bohóc, cheerleader lányokat. Bandi motorosruhában próbált megtéveszteni, de lebukott, mert láttuk, hogy biciklivel érkezett. Csilla jelmeze igazán varázslatos volt, de élete párját nem tudta felülmúlni, aki az alkalom kedvéért superman-é gyúrta magát.

Néhányan kihagyták a jelmezöltés maceráját, de a buli emelkedett hangulatához ők is tevékenyen hozzájárultak. A karaoke-ban az énektehetség valamint a fergeteges tánctudás maskarában vagy anélkül is megmutatkozott, mert a jász búvárok nem csak a víz alatt, de a parketten is otthon vannak!